SILVIA'S HOUSE

2009


Re-imagining the studio apartment/dolls house...?
Arriving at the Cottage one is immediately impressed by the light filling the space. The strong natural light illuminates throughout, sieved by the pierced sheets of metal with delicate motives. Orange glass projects light squares onto opposing walls and plays with the rising sun. The delicate kitchen sits in one corner in cool aqua marine buttressed by rescued display cabinets with slate worktops. This refuge extends to both a chequered patio and sublime sea views through the transparent shutters.

joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia joana_rosa_casa_da_silvia