DUNKEL'S APARTMENT

2003


This conversion happens in a building by prominent early XXth century architect Marques da Silva. The plan was redesigned to make the space more open and fluid. Walls were removed to make space for a bright, airy, period renovation with new elements designed to fit in. The parquet floor was lifted reconditioned and re-layed. The kitchen mosaic is a memory of its predecessor in both design and type. Walls were thickened and folded to receive new functions as windows opened to link kitchen with dining and bespoke storage finds its position. With the main bathroom set as the jewel of the crown. Here new and old join creatively towards the classic taste of the client.

joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel joana_rosa_casa_do_dunkel